Activiteiten voor het komende seizoen

zaterdag 1 april officiele opening seizoen


dinsdag 4 april  start rackettrekken
Vanaf 19.30 uur worden de pasjes gehusseld en elk halfuur willekeurig ingedeeld, zodat men de hele avond zonder afspreken kan spelen.


zaterdag 9 april begint de voorjaarscompetitie
Voor een overzicht van de teams, speeldata en uitslagen klikt u op de pagina over de competitie.


dinsdag 30 mei laatste speeldag voorjaarscompetitie
Op zondag 28 mei de laatste competitiedag van de weekendcompetitie hopen we natuurlijk weer een aantal teams te kunnen huldigen wegens het behaalde kampioenschap.


pannenkoek 2016maandag 5 juni( 2e pinksterdag)
pannenkoektoernooi

Op maandag 5 juni gaan we weer het jaarlijkse pannenkoekentoernooi spelen.
Aanvang tennissen ca. 11.00 uur
Kosten deelname EUR 5,00 per persoon.
Opgeven kan tot woensdag 26 mei 2017
Klik >>hier om op te geven.
Vrienden en familie zijn ook welkom, dus ook die graag van te voren opgeven i.v.m. de inkoop.OT201617 t/m 23 juli LOS DUBBEL OPEN TOERNOOI

Helaas zijn wij door het gebeuren met ons clubhuis dit jaar niet in staat ons gezellige LOS Open Dubbeltoernooi te organiseren.
We hebben geen accommodatie om de deelnemers te ontvangen en ook de baanverlichting zal niet op tijd kunnen worden aangesloten.
Uiteraard gaan we er alles aan doen om volgend jaar weer alle faciliteiten op orde te hebben zodat we weer een fantastisch Open Toernooi kunnen organiseren en zeggen nu alvast graag tot volgend jaar.


Invitatietoernooi met Spieringshoek

Door de omstandigheden op ons eigen park zijn we dit jaar op zondag 13 augustus te gast op het park van Spieringshoek. Je kunt je nu al opgeven om mee te doen. Klik >>hier om je op te geven. Verdere informatie volgt zodra er meer bekend is.

Clubkampioenschappen
De opzet van de clubkampioenschappen afgelopen jaar heeft tot veel positieve reacties geleid en daarom overwegen we om ook dit jaar voor deze vorm te
gaan, namelijk een weekend toernooi met wedstrijden van een uur speeltijd,.september begin herfstcompetitie
Tegen de tijd dat er meer informatie over deze competitie beschikbaar is kunt u dit vinden op de pagina van de herftscompetitie.


naar boven

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427.mail:hbernard@hetnet.nl

© www.riakers.nl