Activiteiten voor het komende seizoen

zaterdag 1 april officiele opening seizoen

Op deze zo gedenkwaardige dag gaan we het seizoen openen met een feestelijk toernooi voor alle leden. Ook als je niet mee wil doen met het toernooi willen we je toch graag uitnodigen om op deze dag langs te komen om een glaasje bubbels met ons te drinken vanwege de opening van ons herbouwde clubhuis.


dinsdag11 april  start rackettrekken
Vanaf 19.30 uur worden de pasjes gehusseld en elk halfuur willekeurig ingedeeld, zodat men de hele avond zonder afspreken kan spelen.


vrijdag 6 april begint de voorjaarscompetitie
Voor een overzicht van de teams, speeldata en uitslagen klikt u op de pagina over de competitie.


zondag 3 juni laatste speeldag voorjaarscompetitie
Op deze de laatste dag van de weekendcompetitie hopen we natuurlijk weer een aantal teams te kunnen huldigen wegens het behaalde kampioenschap.


pannenkoek 2016maandag 21 mei( 2e pinksterdag)
pannenkoektoernooi

Op maandag 21 mei gaan we weer het jaarlijkse pannenkoekentoernooi spelen.
Aanvang tennissen ca. 11.00 uur
Kosten deelname EUR 5,00 per persoon.
Opgeven kan tot woensdag 16 mei 2018
Klik >>hier om op te geven.
Vrienden en familie zijn ook welkom, dus ook die graag van te voren opgeven i.v.m. de inkoop.OT201616 t/m 22 juli LOS DUBBEL OPEN TOERNOOI

Nadat we vorig jaar door de omstandigheden op ons park ons OPEN DUBBEL TOERNOOI moesten afgelasten i.v.m. onvoldoende accomodatie voor de spelers gaan we er dit jaar weer een fantastisch toernooi van maken. Het toernooi staat inmiddels alweer op de kalender en zodra er meer informatie is melden we dit.


Invitatietoernooi met Spieringshoek

Uiteraard gaan we dit jaar weer het uitwisselingstoernooi met Spieringshoek op ons park spelen. Zodra er meer bekend is over de data zullen we dit bekendmaken

Clubkampioenschappen
De opzet van de clubkampioenschappen 2 jaar  geleden heeft tot veel positieve reacties geleid en daarom overwegen we om ook dit jaar voor deze vorm te
gaan, namelijk een weekend toernooi met wedstrijden van een uur speeltijd,.september begin herfstcompetitie
Tegen de tijd dat er meer informatie over deze competitie beschikbaar is kunt u dit vinden op de pagina van de herftscompetitie.


naar boven

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427. secretariaat@tvlosamigos.nl

© www.riakers.nl