Commissies

De samenstelling van de verschillende commissies wisselt met enige regelmaat. Het is daarom van belang om onze jaarvergadering te bezoeken om op de hoogte te blijven van wat in de vereniging gebeurt. Hieronder volgt een zeer beknopte omschrijving van de taken van de diverse commissies, opdat u enig idee heeft waar u met uw vragen terecht kunt. Uiteraard kunt u altijd bij een van de bestuursleden terecht.

De technische commissie
Deze commissie behartigt de belangen van de prestatieve tennissers. Zij is verantwoordelijk voor de diverse officiële toernooien, die op ons park worden gespeeld, zoals de voorjaars- en najaarscompetitie, het LOS Open Dubbeltoernooi en het parktoernooi.

De activiteitencommissie
De activiteitencommissie zorgt ervoor dat we elkaar binnen de vereniging niet uit het oog verliezen. Zij organiseert naast het rackettrekken op dinsdag avond diverse gezelligheidstoernooien.

De barcommissie
Deze is verantwoordelijk voor de verzorging van ons natje en droogje na gedane tennisarbeid. De barcommissie runt onze verenigingskantine en zorgt ervoor dat de diverse activiteiten op gepaste wijze worden begeleid.

De parkcommissie
Op een eigen complex is enorm veel te doen. De groundsman heeft de dagelijkse zorg voor het onderhoud van onze banen. De accommodatiecommissie staat hem bij en coördineert verder het onderhoud van ons clubhuis, de verlichting op de banen, de tuin en verder alles wat daar zoal bij hoort. De werkzaamheden worden meestal voor zover mogelijk door de leden zelf uitgevoerd.

De ledenadministratie
De ledenadministratie is geen commissie die in het bestuur vertegenwoordigd is. Het is uiteraard van groot belang dat het ledenbestand correct wordt bijgehouden. Deze taak is in handen van:
Pauline Utens
Emmastraat 16
3134 Vlaardingen
email:secretariaat@tvlosamigos.nl

naar boven

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427. secretariaat@tvlosamigos.nl

© www.riakers.nl