Competitie 2021

Voorjaarscompetitie wederom uitgesteld

Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep. De maatregelen in de sport blijven van kracht en het kabinet ziet op dit moment geen ruimte om meer versoepelingen toe te staan. Het openingsplan en de routekaart geven aan dat wellicht sporten binnen vanaf 18 mei en wedstrijden voor jeugd vanaf 26 mei mogelijk zijn. Voor volwassenen vanaf 27 jaar is wedstrijden spelen volgens de routekaart pas mogelijk vanaf 7 juli. Er is nu weinig perspectief op eerdere versoepelingen en wijzigingen in het stappenplan om officiële competities te organiseren. Daarom heeft de KNLTB besloten dat de Voorjaarscompetitie voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021.

Bijgaand tref je de nodige informatie (verenigingsnummer: 75960).

competitieleider
De competitieleider is Ronald Utens

reservelijst
Indien een invaller nodig is zal er als het niet lukt om dit zelf te regelen door de competitieleider geprobeert worden een speler te vinden. Je kunt gebruik maken van een van de oproep krachten. Zorg dat je op de hoogte bent van de reglementen (competitiemap of www.knltb.nl) m.b.t. invallers. Bij twijfel kun je competitieleider benaderen.

spelregels
Om de competitie goed te laten verlopen is het nodig om je aan een paar spelregels te houden:
Deelname is niet vrijblijvend: als je je opgegeven hebt wordt verwacht dat je op de speeldata beschikbaar bent. Indien er sprake is van overmacht dien je zelf adequate vervanging te regelen.
De KNLTB berekent boetes voor het niet goed invullen van de wedstrijdformulieren, wangedrag of het niet of onvolledig als team verschijnen. Krijg je als team een boete dan zal deze door
het team zelf betaald moeten worden. Houd je dus aan de regels.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent (kijk op de site van de KNLTB of de aanvangstijden zijn gewijzigd).
Zorg dat alle teamleden beschikken over een geldig KNLTB-pasje met een foto.


Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427. secretariaat@tvlosamigos.nl

© www.riakers.nl