Foto's

Tijdens de diverse evenementen die op ons park worden georganiseerd worden er door diverse mensen foto's gemaakt die dan weer in een online fotoalbum worden geplaatst, zodat iedereen deze kan bekijken. Om alle foto's te zien kunt u op één van onderstaande foto's klikken, waardoor u wordt doorgelinkt naar het fotoalbum waarin alle foto's staan die tijdens dat evenement zijn gemaakt.


kampioenenZondag 3 juni was de laatse dag van de voorjaarscompetie en wij konden aan het eind van de dag ons 1e zondagteam met Mandy, Christien, Jeroen en Lauran feleciteren met het kampioenchap in hun klasse. Het bleef tot op het laatse moment spannend want ook diverse andere teams uit deze poule konden op deze laatste speeldag nog allemaal kampioen worden.

 

 


vlag hijsenZondag 1 april was het dan zover. Ons nieuwe clubhuis werd die dag officieel geopend door onze voorzitter. Dit gebeurde door het hijsen van de nieuwe verenigingsvlag en het openen van de toegangsdeur met een nieuwe sleutel. Het werd een hele gezellige dag met voor alle aanwezigen een glaasje bubbels en koffie met gebak. Verder was er voor de liefhebbers ook nog een toernooitje georganiseerd. Door het slechte weer van de afgelopen tijd waren de banen op ons eigen park nog niet bespeelbaar maar we mochten wel op de banen van onze buurman Martin van Vliet spelen. Van het hele gebeuren zijn door SBS 6 opnamen gemaakt welke die avond in Hart van Nederland zijn uitgezonden.


herbouw clubhuisInmiddels is de herbouw van ons clubhuis klaar. Diverse bedrijven hebben  ons clubhuis weer opgebouwd en zal op zondag 1 april 2018 precies een jaar na de brand het clubhuis feestelijk worden geopend.


 

 indebrand uitdebrandZondag 29 augustus heeft het clubtournooi "In de brand - Uit de brand" plaatsgevonden. Een toepasselijke naam omdat het clubgebouw in de brand heeft gestaan en er binnenkort met de wederopbouw wordt gestart.
22 leden hebben deelgenomen aan het toernooi d.m.v. een GD en een HD poule. Vooraf is er gezamenlijk koffie gedronken met wat lekkers en verder werden de deelnemers en het publiek in de watten gelegd door de organisatoren Paul, Caroline en Marian. In de tent stond de koelkast gevuld met koude drank. Voor lekkere hapjes en eten van de bakplaat werd de gehele dag gezorgd. Zelfs pannenkoeken werden de dag ervoor gebakken.
Het geheel werd opgevrolijkt door de huis DJ Paul. Na de prijsuitreiking bleef de stemming er nog lang in.

Al met al een heel gezellig en saamhorig toernooi


Zondag 13 augustus werden we op het tennispark van Sprieringshoek met koffie en appeltaart welkom geheten voor ons jaarlijkse uitwisselingstoernooi. Mede door het mooie weer die dag werd het een gezellig en goed georganiseerd toernooi. De indeling was zo gemaakt dat spelers van dezelfde club zo min mogelijk met elkaar maar wel tegen elkaar moesten spelen. Omdat het de zevende maal was dat we dit toernooi speelden werden de prijzen verloot onder de deelnemers die op de zevende plaats waren geëindigd. Door leden van Spieringshoek was er na de verwoestende brand in ons clubhuis spontaan een aktie gestart om ons financiel te steunen. De  collectebus met de opbrengt van deze aktie werd  door Tessa  overhandigd aan Los Amigos. Na afloop was er een heerlijke barbecue die net als vorig jaar werd verzorgd door Slagerij Groeneveld. Alle dank aan de orginisatoren Denny en Oswald. Klik>>hier om een fotocollage van deze dag te zien.

 


 

 

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427.mail:hbernard@hetnet.nl

© www.riakers.nl