Foto's

Tijdens de diverse evenementen die op ons park worden georganiseerd worden er door diverse mensen foto's gemaakt die dan weer in een online fotoalbum worden geplaatst, zodat iedereen deze kan bekijken. Om alle foto's te zien kunt u op één van onderstaande foto's klikken, waardoor u wordt doorgelinkt naar het fotoalbum waarin alle foto's staan die tijdens dat evenement zijn gemaakt.


NL Doet 2021

NL DoetNadat het Oranje Fonds NLdoet 2021 met 2,5 maand had uitgeteld is het er zaterdag 29 mei toch van gekomen. Met een aantal enthousiaste vrijwilligers en onze vaste planten sponsor BOKO Flowers is de tuin van onze vereniging weer flink onderhanden genomen en voorzien van veel kleurige planten en bloemen.


Alle vrijwilligers bij deze nogmaals bedankt.


Zondag 6 september 2020

familietoernooiDe familiedag was weer een succes. We hadden geweldig weer, de pannenkoeken waren heerlijk en we hadden plezier op en langs de baan. Een topdag.

 

 
zaterdag 14 maart NL Doet
NLdoet2020Deze zaterdag hebben we met een clubje enthousiaste leden de tuin van onze club weer gezellig gemaakt.
Met een bijdrage van het Oranjefonds konden we bij Boko weer genoeg plantjes kopen om de hele tuin op te vrolijken.
Ook de elektrische installatie heeft weer een boost gekregen én er is hard aan de banen gewerkt.uitwisselingHet jaarlijkse uitwisselingstoernooi met Spieringshoek is dit jaar op hun park gespeeld.We werden ontvangen met koffie en wat lekkers waarna er de hele dag door partijen waren gepland. Helaas waren er een aantal afmeldingen maar Alain heeft toch het schema zo kunnen aanpassen dat er steeds op alle banen getennist werd. Het weer was die dag fantastisch zoals bijna elk jaar en toen iedereen moe maar voldaan op het terras zat kwam er een schaal met bitterballen langs die gretig aftrek vond. Hierna was de prijsuitreiking met prijzen die waren gesponsord door:
De Gezondheidswinkel Libra in Schiedam en Personal Wine Selection, waarvoor natuurlijk onze dank. Als afsluiting was er een  Indonesisch buffet verzorgd door toko Tropical. Veel dank aan het organiserend team van Spieringshoek voor de zeer geslaagde dag. Volgend jaar zijn wij weer aan de beurt om dit evenement te organiseren.


ot 2019Het LOS Open 2019 zit er weer op en ondanks de enorme hagelbui van zaterdag kunnen we weer spreken van een geslaagd toernooi. Er moesten op zondag wel wat niet gespeelde wedstrijden van zaterdag tussen geschoven worden maar de deelnemers hadden begrip voor het uitlopen van hun geplande wedstrijden. Dit jaar was er ook plaats voor spelers met sterkte 3 en omdat er 4 koppels hadden ingeschreven waren er een aantal leuke wedstrijden op ons park te zien. Natuurlijk waren ook de partijen met mindere sterktes spannend en was er dit jaar ook ruimte voor spelers met sterkte 8 op hun pasje. Het team van Mandy den Tuinder heeft de hele week keihard gewerkt om spelers en publiek met heerlijk eten te verwennen. We kunnen dus weer spreken van een zeer geslaagd toernooi en kijken alweer uit naar volgend jaar omdat veel spelers hebben aangegeven om volgend jaar zeker weer terug te komen.


  

 

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427. secretariaat@tvlosamigos.nl

© www.riakers.nl