Foto's

Tijdens de diverse evenementen die op ons park worden georganiseerd worden er door diverse mensen foto's gemaakt die dan weer in een online fotoalbum worden geplaatst, zodat iedereen deze kan bekijken. Om alle foto's te zien kunt u op één van onderstaande foto's klikken, waardoor u wordt doorgelinkt naar het fotoalbum waarin alle foto's staan die tijdens dat evenement zijn gemaakt.


openingHet was een gezellige openingsdag met een leuke training voor de junioren en een gezellige en vooral leerzame clinic voor de senioren. De kennismaking met onze clubtrainer Ron is een feit. Het zonnetje liet zich zien en het was een gezellige aanloop van bestaande en nieuwe leden gecombineerd met een hapje en een drankje. Laat het seizoen maar beginnen!

 


NLDoet Zaterdag 16 maart was de landelijke NLDoetdag van het Oranjefonds. Omdat onze vereniging een bijdrage heeft ontvangen om nieuwe planten voor de tuin te kopen is er op deze dag door een aantal leden van onze vereniging hard gewerkt om de tuin op te knappen en te voorzien van deze nieuwe planten. De firma BOKO Flowers uit de Westfrankelandsestraat heeft ons voor deze dag rijkelijk voorzien van deze nieuwe planten waarvoor onze dank.uitwisseling
Zondag 12 augustus hebben we weer ons jaarlijks terugkerende uitwisselingstoernooi met Spieringshoek gespeeld. Mede door het goede weer is deze dag weer een fantastische dag geworden. De deelnemers werden om 10.30 uur onthaald met koffie en gebak waarna er op 5 banen tot 16.30 uur wedstrijden van een half uur werden gespeeld. 
Na de prijsuitreiking was door slagerij Groeneveld een barbecue bereid die door alle deelnemers en aanhang best in de smaak viel. Al met al dus weer een zeer geslaagde dag.


OT 2018Nadat we vorig jaar ons toernooi moesten afgelasten wegens de brand in ons clubhuis, waren we benieuwd of de deelnemers van vorige jaren weer zouden inschrijven voor ons toernooi. Gelukkig waren de tennissers ons niet vergeten en was ons toernooi weer helemaal vol geboekt. Op dinsdag, donderdag en vrijdag waren er  tennissers met sterkte 3 die op baan 1 een demonstratie partij gaven wat zeer in de smaak viel bij het publiek. Door het mooie weer konden alle partijen op onze eigen banen worden gespeeld. Er waren veel complimenten van de deelnemers voor ons nieuwe clubhuis, de organisatie van het toernooi en de uitstekende buitenkeuken die de hele week werd bemand door Mandy, Janice, Cees en Lauran. Een zeer geslaagde week dus.


vlag hijsenZondag 1 april was het dan zover. Ons nieuwe clubhuis werd die dag officieel geopend door onze voorzitter. Dit gebeurde door het hijsen van de nieuwe verenigingsvlag en het openen van de toegangsdeur met een nieuwe sleutel. Het werd een hele gezellige dag met voor alle aanwezigen een glaasje bubbels en koffie met gebak. Verder was er voor de liefhebbers ook nog een toernooitje georganiseerd. Door het slechte weer van de afgelopen tijd waren de banen op ons eigen park nog niet bespeelbaar maar we mochten wel op de banen van onze buurman Martin van Vliet spelen. Van het hele gebeuren zijn door SBS 6 opnamen gemaakt welke die avond in Hart van Nederland zijn uitgezonden.
 

 

 


 

 

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427. secretariaat@tvlosamigos.nl

© www.riakers.nl