Foto's

Tijdens de diverse evenementen die op ons park worden georganiseerd worden er door diverse mensen foto's gemaakt die dan weer in een online fotoalbum worden geplaatst, zodat iedereen deze kan bekijken. Om alle foto's te zien kunt u op één van onderstaande foto's klikken, waardoor u wordt doorgelinkt naar het fotoalbum waarin alle foto's staan die tijdens dat evenement zijn gemaakt.


herbouw clubhuisInmiddels is de herbouw van ons clubhuis begonnen. Bouwbedrijf v.d. Tempel heeft  ons clubuis weer voorzien van een dak en er staan ook alweer wat binnen muren. De eletricien heeft de nodige leidingen aangelegd en een aantal leden zijn inmiddels druk bezig met de inrichting.
Verder is de T.C. ook al weer bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen zoals  het LOS OPEN DUBBEL toernooi 2018.


indebrand uitdebrandZondag 29 augustus heeft het clubtournooi "In de brand - Uit de brand" plaatsgevonden. Een toepasselijke naam omdat het clubgebouw in de brand heeft gestaan en er binnenkort met de wederopbouw wordt gestart.
22 leden hebben deelgenomen aan het toernooi d.m.v. een GD en een HD poule. Vooraf is er gezamenlijk koffie gedronken met wat lekkers en verder werden de deelnemers en het publiek in de watten gelegd door de organisatoren Paul, Caroline en Marian. In de tent stond de koelkast gevuld met koude drank. Voor lekkere hapjes en eten van de bakplaat werd de gehele dag gezorgd. Zelfs pannenkoeken werden de dag ervoor gebakken.
Het geheel werd opgevrolijkt door de huis DJ Paul. Na de prijsuitreiking bleef de stemming er nog lang in.

Al met al een heel gezellig en saamhorig toernooi


Zondag 13 augustus werden we op het tennispark van Sprieringshoek met koffie en appeltaart welkom geheten voor ons jaarlijkse uitwisselingstoernooi. Mede door het mooie weer die dag werd het een gezellig en goed georganiseerd toernooi. De indeling was zo gemaakt dat spelers van dezelfde club zo min mogelijk met elkaar maar wel tegen elkaar moesten spelen. Omdat het de zevende maal was dat we dit toernooi speelden werden de prijzen verloot onder de deelnemers die op de zevende plaats waren geëindigd. Door leden van Spieringshoek was er na de verwoestende brand in ons clubhuis spontaan een aktie gestart om ons financiel te steunen. De  collectebus met de opbrengt van deze aktie werd  door Tessa  overhandigd aan Los Amigos. Na afloop was er een heerlijke barbecue die net als vorig jaar werd verzorgd door Slagerij Groeneveld. Alle dank aan de orginisatoren Denny en Oswald. Klik>>hier om een fotocollage van deze dag te zien.

 


 

 

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-4262725 email: info@tvlosamigos.nl

© www.riakers.nl