Lidmaatschap

seniorlidmaatschap
Een lid is senior vanaf het jaar waarin hij of zij 18 jaar wordt. Een seniorlid krijgt de standaard KNLTB pas met het opschrift Senior. De eigenaar van deze pas is gerechtigd alle dagen van de week, van 09.00 - 23.00 uur te spelen. Tevens is de eigenaar van de pas gerechtigd mee te spelen met KNLTB toernooien zoals vermeld in de toernooiagenda van Rotterdam e.o., maar ook buiten Rotterdam. Daarnaast is de eigenaar gerechtigd om voor Los Amigos uit te komen in een door de KNLTB georganiseerde competitie

juniorlidmaatschap
Een juniorlid krijgt de standaard KNLTB pas met het opschrift Junior. De eigenaar van deze pas is gerechtigd alle dagen van de week, van 09.00 - 18.00 uur te spelen op alle banen en 's avonds en in de weekenden op de banen die op het afhangbord gemarkeerd zijn met J(jeugd) of O(open). Tevens is de eigenaar gerechtigd mee te spelen met KNLTB toernooien zoals vermeld in de toernooiagenda van Rotterdam e.o., maar ook buiten Rotterdam. LET OP! Ook toernooien die niet vermeld staan als jeugdtoernooien. Daarnaast is de eigenaar gerechtigd om voor Los Amigos uit te komen in een door de KNLTB georganiseerde competitie.

daglidmaatschap
Een daglid krijgt de standaard KNLTB pas met het opschrift Senior. De eigenaar van deze pas is gerechtigd maandag t/m vrijdag, van 9.00 - 18.00 uur te spelen op banen. Tevens is de eigenaar gerechtigd mee te spelen met KNLTB toernooien zoals vermeld in de toernooiagenda van Rotterdam e.o., maar ook buiten Rotterdam. Dagleden mogen uitsluitend deelnemen aan Los Amigos activiteiten die vallen binnen het tijdsblok van maandag t/m vrijdag, van 09.00 - 18.00 uur. Als uitzondering geldt de Clubkampioenschappen. De eigenaar van deze pas is niet gerechtigd om voor Los Amigos uit te komen in een door de KNLTB georganiseerde competitie. Willen leden dus deelnemen aan competitie voor Los Amigos en aan de rackettrekavonden, dan is een volwaardig lidmaatschap vereist.

introducé
Ieder lid van Los Amigos kan iemand introduceren gedurende een dagdeel. Dit moet wel worden gemeld bij één van de bestuursleden, bij voorkeur het secretariaat.
Een en dezelfde persoon mag maximaal 3x per seizoen geïntroduceerd worden.
Een dagdeel bestaat uit: 1. van 09.00 - 13.00 uur, 2. van 13.00 - 18.00 uur.
Het introduceren van een speler tijdens de avonduren is uitsluitend mogelijk na overleg met iemand van het bestuur. Introduceren kost 7,50 Euro per persoon.


De contributies voor de verschillende lidmaatschapsvormen zijn als volgt (per 1 januari 2015) :

Senioren 185 Euro (geboren in 1997 of eerder)
1e jaar GEEN verplichte bardienst

Junioren 110 Euro (geboren 1997 of later)

Dagleden 140 Euro (doordeweeks van 09:00 tot 18:00)

Donateurs 20 Euro (minimaal)

Inschrijfgeld nieuwe leden 12 Euro (behalve junioren)

Leden administratie
Hanny Bernard
B.K. Laan 223b
3116 JE Schiedam
tel. 010-4730744

Aanmelden voor lidmaatschap
Klik >>hier voor het aanmelden voor een lidmaatschap bij de vereniging

 

naar boven

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427.mail:hbernard@hetnet.nl

© www.riakers.nl