Nieuwsfeiten 2019

Laatste nieuws 25 april 2019

We hebben op 24 april tijdens een extra leden vergadering afscheid genomen van  het bestuur wat de afgelopen jaren enorm veel werk heeft verzet en de leden van het nieuwe bestuur welkom geheten en veel succes gewenst.

bestuurswisseling
bestuurswisseling


opening 2019Het was een gezellige openingsdag met een leuke training voor de junioren en een gezellige en vooral leerzame clinic voor de senioren. De kennismaking met onze clubtrainer Ron is een feit. Het zonnetje liet zich zien en het was een gezellige aanloop van bestaande en nieuwe leden gecombineerd met een hapje en een drankje. Laat het seizoen maar beginnen!

 

 

 

Laatste nieuws 18 maart 2019

openingGraag nodigen wij jullie uit voor de opening van het nieuwe tennisseizoen op zaterdag 30 maart van 13.45 tot 17.00 uur.

Deze dag kunnen jullie kennismaken met de nieuwe clubtrainer Ron én is er de mogelijkheid om gratis mee te doen met de door hem aangeboden tennisclinic "fit en blessurevrij het seizoen door".

 

 

 


nldoet   
Zaterdag 16 maart was de landelijke NLDoetdag van het Oranjefonds. Omdat onze vereniging een bijdrage heeft ontvangen om nieuwe planten voor de tuin te kopen is er op deze dag door een aantal leden van onze vereniging hard gewerkt om de tuin op te knappen en te voorzien van deze nieuwe planten. De firma BOKO Flowers uit de Westfrankelandsestraat heeft ons voor deze dag rijkelijk voorzien van deze nieuwe planten waarvoor onze dank. Ook alle vrijwilligers bedankt, het ziet er weer geweldig uit.

          nl doet


Laatste nieuws 7 maart 2019

       nl doet
Ieder jaar worden er in maart organisaties en verenigingen  in het kader van NLDoet geholpen door vrijwilligers. Voor zo’n hulpactie kun je bij het Oranjefonds een financiele bijdrage aanvragen om materiaal te kopen. Na een tip heeft onze vereniging dit jaar dus een aanvraag gedaan om in aanmerking te komen voor een bijdrage. Als reden is er opgegeven dat er in onze tuin door de droogte van afgelopen jaar veel planten zijn doodgegaan en we graag nieuwe willen planten. De aanvraag is gehonoreerd en we mogen nieuw materiaal voor onze tuin aanschaffen. Zaterdag 16 maart is de landelijke dag van NLDoet en het is de bedoeling dat wij op die dag met een aantal vrijwilligers ( leden van onze vereniging) aan de slag gaan in onze tuin.
En dan nu dus de vraag wie ons op deze dag wil helpen met het opknappen van de tuin.
Je kunt je >>hier aanmelden om op deze dag mee te helpen.

                              
Inmiddels hebben we met de de firma Boko flowers afspraken gemaakt over de levering van diverse planten voor onze tuin.


Momenteel wordt er ook hard gewerkt om onze banen voor het nieuwe tennisseizoen speelklaar te maken. Het streven is om op zaterdag 30 maart open te gaan.

banenbanen1

naar boven

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427. secretariaat@tvlosamigos.nl

© www.riakers.nl