Nieuwsfeiten 2017

Laatste nieuws 4 september 2017

Goed nieuws voor onze club. Vanaf volgende week start de herbouw van ons clubhuis. We hopen dat de ruïne die er nu nog staat snel weer veranderd in een mooi clubhuis. Volg op facebook de herbouw. We zullen regelmatig foto's plaatsen en hopen dat we snel weer gebruik kunnen gaan maken van een mooi clubhuis.

ruïne

We willen deze ruïne snel weer vergeten.Laatste nieuws 2 april 2017

We hadden ons de opening van het seizoen heel anders voorgesteld, want de brand die in de nacht van vrijdag op zaterdag ons clubhuis heeft verwoest is geen 1 april grap. Ons clubhuis is zwaar beschadigd en we zullen dat voorlopig niet kunnen gebruiken. Als je op de foto klikt kun je zien wat de brand in ons clubhuis heeft aangericht.

brand 2017


Laatste nieuws 27 maart 2017

Opening seizoen 2017

Op zaterdag 1 april gaat ons park officieel open voor het tennisseizoen 2017.
Er is door diverse leden de afgelopen weken hard gewerkt op ons park. Zo is de kastanjeboom flink gesnoeid en heeft ons clubhuis een flinke renovatie ondergaan. Er is een nieuwe vloer aangebracht, zijn de lampen boven de bar vervangen,  zijn de stoelen van een nieuw kussen voorzien, hebben de tafels een ander kleurtje gekregen en is ook de rode muur voorzien van een nieuw kleurtje. Verder zijn Piet en John druk bezig geweest om de banen weer in optimale conditie te breng

banen 2017   park 2017
 

 

 

clubhuis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naar boven

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427.mail:hbernard@hetnet.nl

© www.riakers.nl