Nieuwsfeiten 2018

Laatste nieuws 15 augustus 2018

uitwisselingZondag 12 augustus hebben we weer ons jaarlijks terugkerende uitwisselingstoernooi met Spieringshoek gespeeld. Mede door het goede weer is deze dag weer een fantastische dag geworden. De deelnemers werden om 10.30 uur onthaald met koffie en gebak waarna er op 5 banen tot 16.30 uur wedstrijden van een half uur werden gespeeld. 
Na de prijsuitreiking was door slagerij Groeneveld een barbecue bereid die door alle deelnemers en aanhang best in de smaak viel. Al met al dus weer een zeer geslaagde dag.


Zondag 3 juni was de laatse dag van de voorjaarscompetie en wij konden aan het eind van de dag ons 1e zondagteam met Mandy, Christien, Jeroen en Lauran feleciteren met het kampioenchap in hun klasse. Het bleef tot op het laatste moment spannend want ook diverse andere teams uit deze poule konden op deze laatste speeldag nog allemaal kampioen worden. Klik op de foto om meer foto's van deze dag te bekijken

klik op de foto om nog meer foto's van deze kampioenen te zien!

kampioenen

Laatste nieuws 20 maart 2018

In de nacht van 31 maart op 1 april 2017 werd onze tennisvereniging Los Amigos opgeschrikt door vreselijk nieuws want in deze nacht brandde het clubhuis volledig af. Het gebeurde op de openingsdag van het nieuwe tennisseizoen 2017. Dit had nogal wat gevolgen voor de diverse evenementen die zoal in een seizoen op ons park plaatsvinden, zoals de voorjaarscompetitie, ons bekende OPEN DUBBEL TOERNOOI en de herfstcompetitie.  Onze leden hebben met enige improvisatie  en hulp van onze buurman Martin van Vliet de competities door kunnen laten gaan maar het open toernooi moest helaas worden afgelast omdat we bij gebrek aan een clubhuis en baanverlichting de deelnemers niets te bieden hadden.
Vol trots kunnen  we nu melden dat er het afgelopen jaar door een aantal bedrijven en leden van onze vereniging  heel veel werk is verricht met als resultaat dat we op zondag 1 april 2018 ons volledig herbouwde clubhuis weer feestelijk in gebruik gaan nemen.
Een en ander is mede mogelijk gemaakt door de giften van diverse fondsen zoals b.v. het VSB fonds en de gemeente Schiedam terwijl er door diverse bedrijven flink is gesponsord met werkuren en materiaal. Verder kon er door de sluiting van het verzorgingstehuis Francois Haverschmidt veel voor hun overtollig huishoudmateriaal  door ons worden hergebruikt.
We zijn dan ook allen die van de ruïne weer een prachtig clubhuis hebben gemaakt veel dank verschuldigd en hebben weer heel veel zin in het komende tennisseizoen.
nieuw clubhuis

 

 

 

 

 

 

 

 

naar boven

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427. secretariaat@tvlosamigos.nl

© www.riakers.nl